Asiakaspalaute

Asiakaspalaute

Asiakaspalaute on meille tärkeää, jotta voimme kehittää palveluamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Palautetta voit antaa oheisella lomakkeella tai sähköpostitse: fermlabmusic@fermlabmusic.com.

”Lemon Duo loi asiakastilaisuudessamme Vanajanlinnassa erittäin hienon tunnelman ja musiikkivalinnat sopivat loistavasti tilaisuutemme luonteeseen. Suosittelemmme.”

-Ejendals Suomi Oy Myynti ja markkinointi


”Mitä ammattitaitoa! SF-duo loi tilaisuuteemme mukavan, rennon tunnelman ruokailun ajaksi ja sai ihmiset penkeistä toisen setin aikana tanssilattialle. Raijan kuulas ääni sai kehuja kuten myös Ilkan soittotaidot. Saksofoni oli ihana lisä setissä. Kaunis kiitos, sovitte ihan täydellisesti meidän juhlaillallisellemme.”

– E.H. Ensi- ja turvakotien liitto


”Tasokas esitys (SF-Duo) joka kruunasi juhlamme. Laulut ja musiikki olivat taidokkaasti esitettyjä ja skaala juuri semmoinen kuin toivoimme. Saksofoni oli loistava!”

– Tilaaja 2016


”Kun etsimme syksyiseen hääjuhlaamme musiikkia, löysimme SF-Duon nettihaun perusteella. Kuunneltuani laulunäytteet olin yhteydessä heihin sähköpostitse ja sain heiltä tarjouksen heti seuraavana päivänä. Toivoimme häämusiikkimme esittäjiltä tyylitajua, joustavuutta ja taitoa -SF-Duossa kaikki kriteerimme täyttyivät. Lopulliseen valintaamme vaikutti nopea ja välitön yhteydenpito, laaja kappalevalikoima, sekä myös se että duo oli valmis opettelemaan meitä varten heille täysin uusia kappaleita.

Raija ja Ilkka saapuivat sovittuna iltana hyvissä ajoin paikalle ja toivat mukanaan kaiken tarvittavan. Häätanssimme oli aivan ihana ja koko setti erittäin onnistunut! Tämä duo taipuu monenlaiseen musiikkiin, todistaahan sen jo monipuolinen biisilistakin. Myös häävieraamme olivat täysin myytyjä ja useampi heistä kävi kysymässä duon nimeä jälkikäteen. Voimme lämpimästi suositella SF-Duoa ja uskomme, että heidän musiikistaan nauttivat monenlaiset ihmiset kaikenlaisissa tilaisuuksissa. Hyvän musiikin voima on universaali.”

-Laura & Marko


”Kiitos tuhannesti saksofonisti Ilkka Fermille. Oli niin ilo saada ammattilainen häihimme soittamaan saksofonia ja se vain kuulosti niin taivaalliselta. Kehuja tuli todella paljon kauniista soitosta ja vieraat nauttivat kovasti. Emme voisi olla tyytyväisempiä Ihanaa kesän jatkoa!”

– Rita & Niko


”Lemon-bilebändi nostatti parinsadan hengen pikkujoulujen tunnelmaa ammattitaidolla, ilolla ja kerrassaan mainiolla settilistalla. Suosittelemme lämpimästi!”

-Helsingin yliopiston humanistinen tiedekunta


”Metropolis-yhtye esiintyi yhdistyksemme arvokkaassa vuosijuhlassa. Yhtyeen melko nuoret miehet onnistuivat erinomaisesti musiikkivalinnoissaan saaden pääosin keski-ikäiset vieraat runsaslukuisena tanssilattialle. Vieraiden kaiken puolinen huomioiminen ja innostaminen sai aikaan mukavan yhteyden vieraiden ja esiintyjien välille. Etukäteisjärjestelyt sujuivat oma-aloitteisesti ja rutiinilla. Voimme vain suositella tätä nuorten ja kokeneiden miesten bilebändiä mihin tahansa tapahtumaan.”

-Pirjo Manninen, Helsingin Yrittäjät


”SF-duo loihti mahtavan tunnelman hääjuhliimme kauniilla kappalevalinnoilla ja varmalla soittotaidolla. Saimme suunnattoman paljon kehuja myös juhlavierailta duon musisoinnista. Suosittelen SF-duoa lämpimästi :)”

-Hääpari 2014


”Kiitokset (Blaster) vielä eilisestä, oli todella hyvä setti! Toivottavasti keikat pitää kiireisinä :)”

-Lexia Asianajotoimisto Oy


”SF-duon ammattitaidosta kertoo musiikillisten lahjojen lisäksi nopea ja tehokas yhteydenpito sekä joustavuus. Itse esiintyminen oli tilaisuuteen mutkattomasti sopivaa ja loi juhlaan toivomaamme tasokasta tunnelmaa. Myös vieraamme olivat hyvin vaikuttuneita esityksen tasosta ja sen luomasta lämminhenkisestä ilmapiiristä. Kiitos!”

-E-M & L


”Aivan mieletön keikka teiltä (Metropolis) meidän pikkujouluihin. Rehellisesti sanottuna ehdottomasti paras bändi, mitä meidän pikkujouluissa on esiintynyt. Meille pikkujoulun järjestäjille on satanut kiitosta ja kaikki kiittäjät ovat muistaneet mainita erityisen onnistuneen bändivalinnan. Työkaverini sanoja lainaten: ”Bändi oli aivan loistava”. Uunituoreiden ja vanhemman musiikin taitava yhdistely lisättynä ammattilaisten erinomaiseen esiintymiseen saivat tanssilattian täyteen ja ihmiset laulamaan mukana. Jopa kaverit, jotka eivät koskaan aiemmin ole tanssineet, jorasivat nyt muiden kanssa samaan tahtiin. Vielä kerran iso KIITOS!”

-Vili Lehtinen, Liikennepäällikkö Veolia Transport


”SF-Duon löysimme netistä. Olimme erittäin tyytyväisiä heidän laatimaansa biisilistaan häitämme varten. Musiikki oli ihanaa. Duo oli erittäin joustava ja oli heti mukana, kun yksi vieraistamme halusi yllättäen esittää meille laulun. Vieraatkin kehuivat Ilkkaa ja Raijaa taitaviksi ja kaikki pitivät musiikkivalintoja todella onnistuneina. Suosittelemme heitä lämpimästi.”

-Melle ja Keke


”Kiitos ihana mahtavasta menosta ja meinigistä häissämme! Vierailta on tullut paljon kiitosta hyvästä bändistä!
Aurinkoista kesää koko Blaster-tiimille!
–Saija


”Kiitokset koko bändille (Metropolis) loistavan biletunnelman luomisesta häissämme kesällä 2012! Häävieraat tanssivat ja fiilistelivät myöhään yöhön hyvän ja ennen kaikkea monipuolisen musiikin tahdissa. Teitte myös häävalssistamme ikimuistoisen!”

-Jani Sydänmaanlakka


”SF-Duo hoiti valmistujaisissani ammattitaidolla ja tyylillä musiikin. Vieraani kyselivät miten olimme heidät löytäneet….Saksofoni aivan fantastinen ja Raijan kaunis ääni teki vaikutuksen eri ikäisiin ihmisiin.”

-Valmistunut


”SF-Duo hoiti hääjuhlamme musisoinnin loistavasti. Kaikki oli juuri niin kuin toivoimmekin.”

-Sulhanen 2013


”Kiitos upeasta illasta ja tunnelman nostattamisesta poikamme häissä (Metropolis). Kasasitte hienosti vaivihkaa soittimet kesken juhlan ja kiitos, että opettelitte uuden laulun häävalssiksi. Otitte yleisön huomioon ja soititte musiikkia joka sopi suurelle ikähaarukalle. Hääjuhlassa oli paljon pieniä lapsia ja äänenpaine oli sovitettu kohdalleen. Esityksen taso oli korkealaatuinen ja pojat pukeutuneet asiallisesti”.

-Helena Karimäki


”Piano-saksofoni -yhdistelmä (Lemon-Duo) toimi hääjuhlassamme mainiosti. Toivoimme ruokailun ajaksi rauhallista ja tunnelmallista taustamusiikkia sekä valssin ja tanssittavaa musiikkia myöhemmäksi illaksi. Osa musiikista soitettiin sisällä ja osa ulkona, juuri kuten toivoimme, ja soittajat olivat joustavia aikataulujen suhteen. Saimme siis juuri, mitä toivoimmekin. Kappaletoiveemme oli huomioitu hienosti, äänenvoimakkuus oli juuri sopiva (ei liian kova) ja soittajat olivat ammattitaitoisia ja juhlaan sopivasti pukeutuneita. Saksofoni-piano -yhdistelmä loi juhlaan aivan ihanan tunnelman. Suosittelen lämpimästi!!!”

-Anna Siintola ja Jukka Kuisma


”SF-duo sukelsi suoraan sydämiimme. Kiitos ikimuistoisesta esiintymisestä hääjuhlassamme Uunisaaressa.”

-JS & JS


”SF-Duo on erittäin hyvä valinta hääjuhlia varten. Heillä on hyvä settilista ja hoitavat hommansa ammattitaidolla. Voimme lämpimästi suositella SF-Duoa. Ja kiitos vielä kerran hienosta musiikista!”

-Hääpari 2014


”Hei koko Blaster!
Kiitos vielä kerran huipusta keikasta perjantaina Bird & Birdin pikkujouluissa Porvoossa! Porukka viihtyi tanssilattialla teidän ansiosta. Voin hyvin suositella teitä kollegoilleni.”

-Tyytyväinen 2014


”Blaster oli aivan mielettömän mahtava bändivalinta juhliimme ja sai jengin joraamaan hikipäässä. Tanssilattia oli koko ajan täynnä, jengi nautti musasta ja bändi loi hyväntuulisen tunnelman…juuri niin kuin toivoimme! Voimme lämpimästi suositella Blasterin poikia soittamaan/laulamaan silloin kun kaivataan hyvää bilemeininkiä! Iso kiitos!”

-Reena ja Peetu

Vastaa