Hyvä tietää

Hyvä tietää

YHTEYSTIEDOT:

FermLabMusic

Nilsiänkatu 10B,
00510 Helsinki
Y-2555227-4
ilkka.ferm@fermlabmusic.com
p.040-5245437/Ilkka Ferm

Laskutus:

FermLabMusic
Kalervonkatu 8a 15,
00610 Helsinki

Bändin varaaminen ja peruminen:

Bändi kannattaa varata juhliinne hyvissä ajoin, n. 3­-6kk ennen juhlia. Toki yhtyeemme keikkailevat myös lyhyemmällä varoitusajalla, mutta esimerkiksi kesälauantait varataan useasti jo tammi­-helmikuussa.

Bändimme keikkailevat pääsääntöisesti etelä-suomen alueella. Keikat onnistuvat myös muualle Suomeen, mutta tällöin kannattaa varautua suurempiin matkakuluihin.

Erillistä varausmaksua ei tarvitse maksaa. Kun sopiva bändi on löytynyt ja varaus vahvistettu, teille lähetetään sitova ohjelmamyyntisopimus.

Varattu bändi on mahdollista perua maksutta 1kk (30 päivää) ennen keikkapäivää. Sen jälkeen peruutuksista peritään 75% peruutusmaksu ja 14 päivää ennen esiintymistä tehdyistä peruutuksista 100% peruutusmaksu.

 

Hinnat:

Hintaan vaikuttaa kokoonpanon lisäksi keikkapäivä, aika, settien lukumäärä ja keikkamatkan pituus.

Suuntaa-­antavia hintoja:

Trubaduurit/sooloesiintyjät: 150-­550€

Duot: 450­-850€

Triot: 850­-1400€

Kvartetit ja isommat: 1300­-

 

Maksaminen:

Maksut hoidetaan keikan jälkeen laskulla tai halutessanne käteisellä keikkapaikalla.

FermLabMusic maksaa muusikkojensa työnantaja-­ ja työntekijämaksut sekä verot ja vakuutukset.

 

Toivekappaleet:

Normaalisti bändimme voivat harjoitella 1­-2 toivekappaletta ohjelmistonsa ulkopuolelta. Esimerkiksi toiveidenne mukaisen häävalssin ja jonkin toisen toivekappaleen. Toivekappaleista bändit tarvitsevat tiedon 2-3 viikkoa ennen esiintymistä.

Bändit tekevät settinsä itse, mutta niiden ohjelmistosta voi toki esittää toiveita. Yleisluontoiset toiveet settien luonteesta ovat erittäin tervetulleita.

Esimerkiksi: ”Ensimmäinen setti taustamusiikkia, toinen vanhempaa tanssimusiikkia ja viimeinen bilemusiikkia. ”

 

Esiintyminen ja roudaus:

Kaikki kokoonpanomme tekevät 1­-3x45min. keikkoja. Joissain tapauksissa pidemmätkin keikat ovat mahdollista. Vain yhden tai muutaman kappaleenkin esittäminen toki onnistuu.

Lähtökohtaisesti settien väleissä on noin 15­-30 minuutin tauot. Erillisestä toiveesta myös muunlaiset ratkaisut ovat mahdollisia.

Bändimme tulevat keikkapaikalle 1-1,5 tuntia ennen keikan alkua. Jos haluatte roudauksen tapahtuvan ennen juhlien alkua, on se mahdollista 120€ lisämaksusta pääkaupunkiseudulla. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella sovittava erikseen.

 

Yleiset ohjelmatoimitusehdot